Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΒΡΕΘΗΚΕ & ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙ



Βρέθηκα μαζί με την αδελφή μου (επόμενη καταχώριση) στο Λόφο Πανεπιστημίου. Είμαι 3 μηνών ημίαιμο Weimaraner, κατάμαυρη με λίγο λευκό στο στήθος. Θα γίνω μεσαίου μεγέθους και είμαι πολύ ντροπαλή και φοβισμένη (καμία σχέση με την αδελφή μου!!!) γι' αυτό ξάχνω κάποιους που θα με φρντίζουν και θα με αγαπούν.

Πληροφορίες: patouselia@gmail.com

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΒΡΕΘΗΚΕ & ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙ



Βρέθηκε πριν 3 ημέρες στο Λόφο του Πανεπιστημίου. Είναι θηλυκό, ημίαιμο (?) Weimaraner, 3 μηνών και θα γίνει μεσαίου μεγέθους. Είναι παιχνιδιάρα, ατρόμητη και πολύ φιλική. Αναζητεί επειγόντως σπίτι για να μην περάσει το καλοκαίρι στους δρόμους.

Πληροφορίες: patouselia@gmail.com

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ


Καθώς οι πρώτες φόλες του Ιουνίου ξεκίνησαν στην Κω και την Λέσβο, ενόψει επισκεπτών, ενώνουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι φιλόζωοι, σε κάθε γειτονιά και κάθε πόλη της Ελλάδας.
Στις 8 το βράδυ, Σάββατο 26/6/2010 και για μια ώρα, όλοι εμείς θα συγκεντρωθούμε έξω από τα Δημαρχεία της περιοχής μας. Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΒΡΕΘΗΚΕ (και ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ) ΚΟΥΤΑΒΙ



Βρέθηκε στο Λόφο Πανεπιστημίου το περασμένο Σάββατο και έκτοτε περιφέρεται ασκόπως -και επικινδύνως! Είναι θηλυκιά, περίπου 4 μηνών και θα γίνει μεσαίου μεγέθους. Τη φωνάζουμε Αμελί και είναι γλυκιά σαν μέλι!

Πληροφορίες: patouselia@gmail.com

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 8 (ΟΚΤΩ!!) ΚΟΥΤΑΒΙΑ

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 6 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 2 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ!!!







Είναι 3 μηνών και κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο ΑΜΕΣΑ. Υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν για υιοθεσία και εκτός Λέσβου (Αθήνα-Θεσσαλονίκη)
Διαβάστε την απίστευτη ιστορία τους εδώ.

τηλ. επικοινωνίας: 6993441351

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΒΡΕΘΗΚΕ & ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ κουτάβι

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ 14/06/2010

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΣΙΠΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΣΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΙΣ! :-(ΕΙΜΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟ, ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ... ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ;

τηλ. επικοινωνίας: 6981770639

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΒΡΕΘΗΚΕ & ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙ

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ 05/06/2010

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΩΝ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΡΙΟΥ ΥΨΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΙΤΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…


Επικοινωνία: patouselia@gmail.com